Bamboe schutting kopen

Bamboe schutting kopen

Geef uw tuin een mooie natuurlijke omheining

Heeft u behoefte aan meer privé in uw tuin door er een fraaie omheining omheen te zetten? Wat dacht u er dan van om hiervoor een bamboe schutting te kopen? Een bamboe schutting is namelijk echt een goede idee als u voor puur natuur kiest en er niet te veel geld aan wilt uitgeven. Kwalitatief gezien is de bamboe schutting zeer slijtvast, zodat u weet dat u voor vele jaren kunt genieten van een natuurlijke omheining rond uw tuin. Dat kijkt toch veel prettiger? Wij vertellen u hieronder meer waarom een bamboe schutting kopen u op-en-top natuurlijk tuinplezier oplevert.

Welke voordelen bieden de bamboe schutting

We geven u graag een opsomming van de voordelen van de bamboe schutting. Hiermee krijgt elke tuin ten eerste een mooie natuurlijke uitstraling. Ook is de bamboe schutting heel goed te gebruiken als sfeervolle afscheiding tussen twee terrassen. Wat het product bamboe betreft: bamboe is een grassoort uit China, waarvan iedereen weet dat ie zeer snel teruggroeit. Bamboe heeft verder een zeer lange levensduur en een compacte vezelstructuur. Dat maakt de bamboestokken harder en sterker dan veel houtsoorten en dat maakt ze dan ook zeer geschikt om er privé biedende schuttingen van te maken met een natuurlijke uitstraling.

Duurzame kwaliteit van de bamboe schutting

Onze bamboe schuttingen zijn van een zeer goede en hoogwaardige, duurzame kwaliteit.
De bamboestokken voor de schuttingen komen namelijk rechtstreeks uit de natuur en worden ter bescherming niet gelakt of gecoat. Dat is winst, vinden wij. Nóg meer winst is dat een bamboe schutting, in vergelijking tot een schutting van hout, veel duurzamer is. De reden: bamboe groeit zeer snel terug en kan binnen 5 jaar opnieuw geoogst worden. Een boom is na het kappen definitief weg. En dan moet er een nieuwe boom geplant worden, die vele jaren nodig heeft om tot een bruikbare boom uit te groeien.

Unieke eigenschappen van de bamboe schutting

Bamboe schuttingen hebben bijzondere en unieke eigenschappen. Wat kenmerkt de bamboe schutting?

  • Handgemaakt bamboe tuinscherm
  • Gesloten of open modellen
  • Extra dikke bamboe
  • Zeer stabiele schutting
  • Bamboestokken onderling ook verbonden met bamboestokken
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Afmetingen: 180 x 180 cm (hxb)
  • Verkrijgbaar in de kleuren geel of bruin-zwart

bamboe schutting kopen

Wilt u ook een bamboe schutting kopen? Ga dan naar de dichtstbijzijnde leverancier in uw omgeving. Nog makkelijker is het om de bamboe schutting online te bestellen. Dan wordt ie handig bij u thuisbezorgd. Meer weten over de bamboe schutting? Naam dan gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>