3 voordelen van RVS hekwerk

3 voordelen van RVS hekwerk

Moderne of rustieke uitstraling

Wie op zoek is naar een exclusief hekwerk komt al snel uit bij een stalen hekwerk. Het is een sterk en duurzaam materiaal waar prachtige hekwerken van worden gemaakt. Modern, statig, rustiek of sierlijk: het is allemaal mogelijk. Er is eigenlijk maar één groot nadeel. En dat is dat staal roest. Gelukkig kan ieder stalen hekwerk ook van RVS worden gemaakt. Lees in dit blog alles over de voordelen van een RVS hekwerk.

1. Roestvrij en onderhoudsvriendelijk

Een RVS hekwerk heeft een geweldige uitstraling, maar u moet er toch niet aan denken dat u net als bij staal of smeedijzer al die spijlen en tierelantijntjes in de verf moet zetten om te voorkomen dat uw hek wegroest? Omdat RVS roestvrij is, is dat niet nodig. Kleur kan worden aangebracht door het RVS hek van een oppervlaktebehandeling te voorzien, zoals: verzinken of poedercoaten. Meerdere kleuren zijn dus mogelijk en het onderhoud is minimaal.

2. Duurzaam en stevig

RVS is een stevig materiaal en kan dus tegen een stootje. Omdat het ook nog eens onderhoudsarm is, gaat het erg lang mee. Daarmee koopt u met een RVS hek ook meteen een duurzaam hek.

3. Exclusieve ontwerpen

RVS hekken zijn er in standaard uitvoeringen, maar kunnen ook exclusief naar uw wensen worden ontworpen en gemaakt. Zo heeft u de rustieke en nostalgische uitstraling van een authentiek smeedijzeren hek, maar de onderhoudsvrije gemakken van RVS. Alles komt samen in een exclusief RVS hekontwerp. Natuurlijk kunt u hier ook een bijpassende poort bij laten maken.

Iets voor u?

Bent u overtuigd geraakt van de mogelijkheden en voordelen van een RVS hek? Neem dan contact op met een metaalbewerkingsbedrijf voor het ontwerpen en laten maken van roestvrij staal hekwerk.

Vond u dit een interessant artikel? Bezoek dan regelmatig onze blogsectie. We plaatsen regelmatig nieuwe artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>